onsdag 16 juni 2010

mera slit och släp!

Förmiddagen i dag var väl ganska lugn. Jag dammsög igen för ungarna hade haft nudelkrig i köket i går kväll såg det ut som. Blir lite less när jag nyss städat så ordentligt och sen syns det inte dagen efter. Men, men, det är väl så med ungar. Iaf så fick jag tid att ringa vc om Willes allergi. Jag vill få det utrett om vad det är han är allergisk mot så att det inte är nått av djuren. Tänk om han är allergisk mot katterna!!!! Hjälp hur ska jag överleva då???? Ragnar får flytta till mamma, det har jag redan bestämt, utan att fråga henne med. Det har ju inte hänt än, men då finns han i alla fall kvar så jag kan gosa med honom nån gång. Skulle bli så ledsen om det blev så, så jag håller verkligen tummarna att det är pollen eller nått istället. Tycker synd om Wille också om det är djuren han inte tål, han som gillar dem så mycket. Men vi ska inte ta ut nått i förväg. På måndag ringer läkaren så vi börjar där.
I dag hade jag först besök av Rasmus med mamma. En snabb fika och sen lite lek, främst med vatten blev det. Rasmus var så söt när han såg en humla i en blomma som surrade massor. Han gick tillbaka flera gånger och kollade i blomman efter humlan. :-)
Sen fick jag ett samtal från min käre sambo som åkt till Väringen för att lägga golv. -TA HIT ÖL. Sa han åt mig. :-D Det gick tydligen inte så bra för honom att lägga golvet. Tur att jag kunde tillfredställa behovet och kom dit med öl åt honom. (Lättöl) Sen var det inte mycket golv kvar att lägga så det gick fort när vi var två. Men sen började skitgörat. Flytta alla möbler från sovrummen till allrummet där vi lagt golvet... FY FÖR DEN LEDE vad tungt det var. Vissa saker är precis på målsnöret att jag rådde och vissa rådde jag inte alls. Detta var nu 3:e gången dessa möbler flyttades på. Första gången ställde vi dem i allrummet och bar ner sovrumsmöblerna för den lilla trappen. Då var mamma med och hjälpte till och jag var höggravid. Andra gången skulle alla möbler upp i sovrummen. Då var det Calle och hans kompis som gjorde det. Och nu skulle de ner igen som sagt. Det är ett förbannat skavande på dessa möbler! Men nu hoppas vi att de blir klara med badrummet till tis-ons nästa vecka. Jag måste ge mig ut och kolla skjutdörrar till hallen för nu ska de börja i den änden. Det som ska göras nu är att de ska isolera golvet och lägga spån. Sen ska de riva väggen mellan sovrummen för att kunna isolera där emellan också. Sen ska väggen till Tilda och Lovas rum mot hallen öppnas upp för vi ska stjäla lite yta av den till en garderob i hallen. Det blir nog jätte bra i slutändan. När de lagt klart spånet på golvet så ska vi dit och lägga golvet där igen. Sen ska målaren in och måla och tapetsera för det hinner vi inte själva. SEN kan vi flytta in möblerna som ska vara där igen. Det är verkligen massor med jobb där innan det blir helt klart. Men jag hoppas det är skapligt klart till dopet. Toalett är ganska skönt att ha då iaf. :-)
Och på fredag får jag hem kittet till fönsterna också, så sen är det bara att sätta igång att kitta. Sommarlov??? Vad är det???? :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Snacka om att ha häcken full!
Jag är inte avundsjuk på dig.
Stackar våran Wille som inte blir bra. Hoppas, hoppas att det INTE är allergi.
Det verkar som att allt måste klaffa till 100% om det ska gå att genomföra ett dop ute i Väringen i sommar. Håller tummarna att allt klaffar och att det inte regnar den dagen.

Kramar från mamma