måndag 7 juni 2010

bågskytte

Jag har skjutit i dag igen. I dag gick det inte riktig lika bra. Fast jag slog mitt rekord på 15 meter med 28 poäng. Och det var väl bra men själva känslan under träningspasset var inte så bra. Jag blir så sur när jag inte träffar som jag tänkt. Nu vill jag bara skjuta hela tiden för att komma upp i det jag vill för att bli nöjd. Det är alldeles för långt mellan måndagarna...

I dag på dan så drabbades jag av städnoja. Tänkte först leta reda på nån kompis att leka med men sen blev jag så störd på oredan så jag blev tvungen att fixa till det. Jag blev som vanligt inte klar med mitt uppdrag men lite hann jag med i alla fall. Jag började med att bädda rent i vår säng. Sen tog jag tag i Tildas rum. Vi rensade ur lite bratz dockor och barbie dockor och div småplock som köksdelar och sånt. Tilda är uppenbart lite för liten för det än för det ligger mest bara slängt överallt och hon orkar inte städa upp det. Så nu får det ligga och vänta ett tag på henne så får hon ta fram det om nått år när hon är lite större. Jag orkade inte släpa fram hennes vanliga dockor med tillbehör för att göra samma utrensning där fast det skulle behövas. Det blir så svårt för henne när det finns 7 olika stora dockor med kläder till. Hon får inte ihop vilken docka som ska ha vilka kläder. Ett par dockor räcker resten kan ligga undanplockade. En pappkasse och en plastkasse med skrätp lyckades jag hitta också. Märkligt hur mycket skit det kan komma in där. Sen tog jag undan alla mina gravidkläder och la dem i en kasse också och städade hela den garderoben. Sen upptäckte jag att det var dags för lunch.

Efter lunchen så åkte vi till bvc för att träffa en läkare om Tildas kissbesvär. Han sa att hon hade irriterad blåsa och ska nu kissa på vissa tidpunkter. Vi försökte med detta förut men det vi gjorde felet då var att vi satte klockan för ofta. Nu ska hon kissa 6 gånger på ett dygn oftast vid måltider. Däremellan får det bli olyckor om det blir det. Det viktigaste var att hon kissade på dessa tidpunkter varje dag så kissblåsan slutar vara irriterad. Sen ska vi på uppföljning i september igen. När vi kom hem igen var det bara att ge sig på maten igen eftersom vi skulle iväg på träning kl halv 6. Det blir så sent att äta kl 20.30 och jag hinner svälta ihjäl till dess. Men vi tog lite kvällsfika ändå när vi kom hem för vi hade ju hunnit bli hungriga igen då. :-)

1 kommentar:

Anna sa...

Vad duktig du är som kört en riktig röjardag! Jag skulle också behöva städa bort gravidkläderna det är ju verkligen på tiden, ska skänka dem till insamling har jag tänkt.

Hoppas att ni får ordning på kisseriet, Ida hade ju problem när hon var i samma ålder men det löste sig med tiden. Kram från mig!