måndag 28 juni 2010

måla, måla, måla...

I dag har jag målat fönster igen. Skönt att komma igång. Frustrerande bara att inte kunna måla hela dagen. De måste ju hinna torka innan myggen kommer på kvällen. I går kittade jag några fönster också. Calle hjälpte mig att få ut skiten ur sprutan så kunde jag smeta ut det sen.
Nu går vi här och väntar och väntar... Sussi och Bosse kommer från Boden och ska hälsa på. Det ska bli så himla kul verkligen!!!! Det blir ju så sällan vi ses nu för tiden. Så jag är så glad att hon tar med sig grabben och åker hit på sommaren. Wille längtar också efter sin kompis. Det är så lustigt för fast de ses så sällan så flyter det bara på när de väl ses. Det är som om det bara är en vecka sen de sågs sist. :-)
Lova vände sig från rygg till mage för första gången i dag. Duktig tjej. :-D Hon har börjat äta gröt på kvällen igen också. Men så blir hon hård i magen, så i morse fick hon laktulos som bvc rekomenderat och det fungerade faktiskt. Hon blir inte alls lika gasig och knipig i magen som jag blir av det. Jag måste också äta laktulos för att inte stoppa upp maskineriet totalt nu när jag äter järntabletter för fulla muggar. Hade lite dåligt järnvärde efter grav och förlossning. :-/
Amanda målar hon med för fulla muggar. Hon vill gärna tjäna ihop lite pengar för att kunna åka på disco på onsdag igen gissar jag. Så nu står hon och Josse och målar på planket. Få se hur länge de står ut innan de ger upp.
Lova bara sover och sover i värmen. Hon vill inte äta. I dag har jag bara lyckats få i henne två flaskor med ersättning och då är klockan redan halv 4... Men hon vill inte! Hon vill äta puree tror jag. För gröten går bra på em. Jag ska göra iordning lite gröt till henne nu tänkte jag.
I går sköt jag lite båge igen. Så kul att kunna skjuta hemma när man vill. Det gick riktigt bra. Jag lyckades få tre pilar i rad på det gula fältet på 15 meters håll. Det är 9 och 10 poäng. Känner mig mer hemma med bågen nu och tycker plötsligt att andra bågar är löjligt klena. :-)

1 kommentar:

Helena sa...

Bara för information. Ni kan hälsa på fler när ni åker upp till Boden:) Kristina m familj flyttade upp dit igår... låååång bort blev det:( men går nog kanske att åka upp någon gång iaf...

Snuttan. Jag förstår henne, vill inte heller ha nåt i värmen... bara sallad:) men det är nog inte nåt för Lova:) men det är ju skönare om de vill dricka lite iaf...