onsdag 25 augusti 2010

Lova 7 månader

Egentligen var det i går Lova blev 7 månader, men en dag hit eller dit gör inte så mycket.
Nu har hon iaf blitt 7 månader min lilla skrutta. Gårdagen till ära var hon extra gnällig och vägrade sova. De enda gångerna hon sov var 5 min slummer i bilen, sen skulle hon vara vaken igen. Men när vi kom hem från stallet vid 6 tiden då var hon slut! Då orkade hon inte längre. Så hon fick en flaska och sen sov hon för natten. Vaknade tidigt i morse igen, men inte okristligt tidigt utan mer ok tidigt som halv 7.
Lova sitter nu väldigt stadigt. Det går att lita på henne när man sätter ner henne. Hon häver sig frammåt så att hon kommer på magen. Men väl på magen är hon strandad. Hon rår inte få upp magen från golvet. Men hon tar sig runt ändå. Ligger aldrig där jag lagt henne.
Hon tar tag med sina små händer och häver sig upp mot saker. Ingen balans har hon men stå det ska hon. Gåstolen är det en väldig fart med nu. Hon har verkligen lärt sig hur hon ska hantera den och far fram över golvet som en vilde. Tar sikte mot något spännande och sen far hon. Hon älskar att vara med. Tycker om att sitta och titta på mig om jag gör något.
Älskar all mat just nu. Spelar egentligen ingen roll vad det är för konsistens, hon äter det. Och hon tigger gärna så fort hon ser någon som har något ätbart i handen. Jag ska prova och ge henne avokado nån dag, inte för att vi någonsin äter avokado utan för att det är lätt att ta med sig som mat om man ska iväg.
Det har väl inte hänt så mycket med Lova sen 6 månaders åldern, hon har mer förfinat de kunskaper hon hade då. Blivit bättre och säkrare. Hon är inte extremt mammig längre, det är skönt.

1 kommentar:

Anonym sa...

alba kryper fort som attan nu. Försöker resa sig men har inte riktigt kraft att ställa sig. En tand har börjat synas. jag ammar fortfarande som ett psyk på nätterna.