söndag 8 augusti 2010

igår

I går åkte vi och lämnade de stora barnen hos farmor och farfar. De var så glada för att få åka dit. En hel vecka ska de få vara där. Det blir alldeles tomt här hemma när de försvinner. De är ju alltid hemma annars. Jag saknar dem, och Tilda saknar dem. Tilda tyckte det var jätte långsamt i bilen när de gått av. Sen fortsatte vi mot Heby och hälsade på mamma och Kalle. Det var verkligen länge sedan vi var där. De har hållit på och rustat lite och det blev verkligen jätte fint. Vi hade Laban med oss och han skötte sig exemplariskt och låg på sitt täcke i hallen. Så det kanske blir hund av honom så småningom också. ;-)
På vägen hem handlade vi lite också och då satte vi honom i kopplet utanför affären. Även då skötte han sig perfekt. Stod där och väntade på oss och var tyst. Inga utfall mot andra människor. När vi kom hem skulle grannen låna barnens bod så Laban fick sova på filten i hallen i stugan. Även det gick jätte bra. Han sov på sin plats hela natten. Så duktig! :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

hur kom det sig att det blev farmor besök? Maila!!!/Jenny

Linda sa...

Oj, vad det händer saker hos er hela tiden.. mycket att läsa :) Skönt att Laban sköter sig bra o vilket kalas Tilda fick! Hur går det med cyklingen? Har haft lite funderingar på att åka ut till er ngn dag men det är ju bara skitväder hela tiden :(