lördag 10 oktober 2009

Ligist barn!

I dag är Tilda mer än lovligt busig. Hon har ritat på väggen med sina kritor så de har vi fått lägga undan igen. Hon har dragit ut nästan hela mitt nystan med garn så det är ett enda stort trassel nu. En annan ide hon har är att vägra gå på toaletten. Hon vill helt enkelt inte. Så hon håller sig tills det inte går längre och då kommer det i byxorna. Men det är väl bara att hålla i sig och vänta ut henne. Tråkigt bara nu när det börjar bli kallt ute om hon kissar ner alla ytterkläder på dagis. Men hon är bra rolig också. Jossan var med i bilen till affären idag och då berättar Tilda ALLT som har hänt sen sist. Hon pratar och diskuterar med stackars Jossan. Tur att Jossan är van vid det här laget.

Helt underbart höst väder har vi här i dag. Solen skiner och himlen är blå. Ganska varmt i solen var det också tidigare i dag. Vi åkte till sommarstugan och plockade av våra Ingrid Marie. Jätte stora äpplen fick vi i år. Nu ska vi bara lura ut vad vi ska göra med dem också. Har ingen ork till att göra mer äppelmos heller. Men det är god ätfrukt så barnen ska få äta tills det växer äpplen ur öronen på dem. Kanske lite kräm kan det bli också.

1 kommentar:

Britt-Marie sa...

Marika varför sätter du inte barnen i arbete och låter dem skära skivor av äpplena och sedan kör ni dem i torkmaskinen. Det brukar ju busungarna gilla.