onsdag 28 oktober 2009

3:e dagen på höstlovet

I morse väcktes jag av skönsång från familjen! In kom hela min underbara familj med paket till mamma. Ragnar hade fått ett rött snöre runt magen. Han är ju min present även om jag fått honom lite i förskott.
Av Wille fick jag ett garnnystan han köpt. Av Tilda fick jag en jätte fin tavla med ett pärlat hjärta som hon gjort på dagis och ett cirkel hon pärlat åt mig här hemma.

Av Amanda fick jag detta fina kort hon gjort åt mig. Och en jättefint förkläde hon sytt på slöjden.
Jätte fina saker!! Tack så jätte mycket min underbara familj!!!!
Dagen gick åt till att först åka och prata med säljarn eftersom våran kyl gick sönder i går. Sen åkte vi in på kontoret en snabbis också. Efter lunchen så åkte vi ut till skogen för att plocka svamp. Jag hade gärna haft med mig hela familjen men Wille orkade inte och Amanda ville städa klart till kaninerna så det blev Calle,Tilda, Laban och jag som tog fyrhjulingen ut i skogen. Jag kan ju inte gå så värst med mina fogar så vi åkte fyrhjulingen ända fram till svamparna och sen kunde jag sitta på plats och plocka. Vi höll inte på så länge, men det var kul för det var första gången jag plockade svamp i år. Annars brukar vi plocka mycket svamp. Men i år har Calle plockat själv.
Till kvällen blev det underbart god fisk. Färsk torsk med apelsinsås och potatismos. MUMS!!!
Nu ska jag kolla på arga snickaren. Skit skoj! :)
2 kommentarer:

Anna sa...

Ett stort grattis på födelsedagen får du här från mig!

Marika sa...

tackar!!! :)