lördag 26 september 2009

kalas

I dag var det kalas dax hos mamsen! Jätte kul att träffa mostrarna som kom dit. Det är så sällan jag träffar dem. Min farmor och farfar dök också upp, och min syster yster så klart.
Vi blev bjudna på hemmagjorda köttbullar, som jag glömde ta receptet på, med potatis och helt underbar svampsås. Mammas blomkålsmos var också suveränt. Jag förstår inte hur hon lyckas. När jag försöker göra nått sånt så smakar det inte alls bra.
Tilda ritade med sin moster och skrev bokstäver. Hon är helt suverän på bokstäver för att vara 3 år. Dessutom har hon börjat skriva dem nu också. Så roligt när hon är så intresserad. Hon var helt slut på hemvägen så hon somnade i bilen. De andra två var nog också trötta för de drabbades av fnissattacker i bilen. :) På vägen hem drabbades vi av soppatorsk, näst intill i alla fall. Så tillslut fick vi tanka på första bästa mack.
Jag såg en älg också efter vägen. Den stog på rätt sida om viltstängslet som tur var. Det är inte så vanligt att man ser nån älg nu för tiden så det var skoj att se en.
Nu har vi ätit lite kvällmat. Amanda sitter och virkar med garnet hon fick av mormor och Tilda har gått isäng. Resten sitter framför tvn och tittar. Själv ska jag ge mig i kast med att leta var jag gjort fel i min virkning igen. *morr* I går fick jag repa upp 2 timmars virkning för att jag virkat fel, så jag är inte alls nöjd med mig själv att jag gjort fel igen. Det går ju inte fortare att bli klar när jag får börja om hela tiden.

1 kommentar:

Anonym sa...

Inte kul när man får repa upp det man har jobbat med, men resultatet blir ju så mycket bättre!
kram sabrina