onsdag 3 november 2010

höstlov

Vi har höst lov här och det händer absolut INGENTING!!!! Känns bara som att jag går och väntar. Väntar på att besiktningen av huset ska göras och att köparna ska säga definitivt ja. Väntar på att vi ska vinna budgivningen på huset vi kollat på. Väntar på att hämta det barnet där och det barnet här. Väntar på att få ordning på löneprogrammet på jobbet. Osv osv. Och inget roligt hittar vi på. Fast vi har alla möjligheter i världen. Bara väntar och väntar.
Jo i måndags bjöd vi hit Lisa och Olivia. Det var ju kul för då fick tjejerna leka och mammorna prata. Amanda var hos Jossan och sov över sen i söndags. I tisdags så skjutsade jag Wille till en kompis och hämtade hem Amanda från en kompis som också följde med hem till oss. Sen var vi på föräldramöte på kvällen. I dag ska jag åka till marieberg och köpa kattmat och tryckknappar om jag hittar några och sen ska jag lösa lite problem på jobbet. Förhoppningsvis iaf. Det blev ju lite miss i komunikationen så ingen har bekräftat till konsulten som ska hjälpa oss att vi vill ha hjälp då. Men jag skickade iväg ett mail nu på morgonen iaf så jag hoppas att vi inte är bortsorterade. I kväll åker Amanda till stallet och sen ska hon sova över på går'n. Och torsdag och fredag är hon också i stallet. Så att hitta på något som innefattar henne är ju redan kört. Men det är väl så det blir när de blir stora barnen. De har sitt eget de vill göra. Samhället är ganska bra på att hitta på saker för dem på lov och sådär.
Måste bara säga att jag verkligen hoppas på att vi vinner budgivningen på hset vi tittat på. Längtar verkligen efter att flytta in till samhället nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

tips: packa med hela familjen till badet i lindesberg (energikällan) det är lagom stort lagomt mkt folk, lagomt dyrt. Vi brukar dessutom ha jordens matsäck med så slipper vi köpa mat mm. Det är en bra lov aktivitet och inte lika dyrt som g-vik. Annat tips: Biblioteket med en mysig fika på mummel och mums. PAssar stora som små
Det bästa tipset: Åk till Åby! :)