måndag 8 november 2010

helgen

I helgen har det inte hänt värst mycket. Vi har varit till graven och satt ett ljus. Vi satte ett ljus på Elliots grav och ett på bryggan också. Var en sväng in på marieberg och slogs med allt folk. Amanda hittade tillslut en bh och jag hittade varsin liten julklapp till Tilda och Lova. :-) Jag har sytt lite provsömmar med maskinen. Det är jätte skoj att sy med den. :-) Har lite dåligt samvete för att jag aldrig får fingrarna ur och klär om stolarna. Det skulle ju bli så fint om jag bara gjorde det. Men det tar emot. När jag kommer hem är jag trött och har ingen ork att dra igång nått projekt med Lova som hjälpreda. Och jag orkar inte leta reda på nån tång så jag kan dra ut klamrarna. Men så småningom så bara händer det och då brukar det gå fort.
Vad har hänt mer i helgen? Jo Wille var hos sin pappa. Kors i taket. Jag hämtade honom i Kumla i söndags. Han var nöjd och glad och verkade haft en bra helg. Härligt! :-D Det gör mig glad.
Jag är jätte dålig på att lägga ut bilder nu för tiden. Det blir liksom bara inte så. Ska knäppa kort på dreglisarna jag sytt så fort jag fått i tryckknapparna. Tryckknapparna är inhandlade sen ett tag tillbaka och i dag har jag lyckats få hit en hammare också. Så nu finns inge fysiska hinder längre. De lär väl gå åt när Lova ska få resten av sina tänder. Än har hon ju bara de två som kom när hon var 6 mån. Sen har det varit lugnt. Så jag gissar att det blir en explosion när de väl bestämmer sig för att komma. :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

bra då lär du mig på syjuntan nu då, ta med en dreglis då.