söndag 14 november 2010

juletider

Nu är det snart jul! Vi har bakat pepparkakor med barnen och lyssnat på julmusik. Det är så mysigt tycker jag. Sen har jag börjat packa också. Huset är nu sålt och vi flyttar dit för att kunna packa ihop huset i lugn och ro. Det är också lättare för barnen att ta sig till och från skolan själva så slipper jag hämta dem från skolan. Det ska bli så skönt. Så i morgon ska jag packa hem alla nödvändiga saker. Sen måste jag nog åka till Kvinnokliniken också för jag tror jag fått livmoderinflammation. Det gör ont och jag har frossa precis som förra gången jag hade det. :-(

Lova stog själv på eget initiativ i dag. Släppte själv och stog en stund. Sen har hon kommit på nöjet med att gå om vi håller henne i en hand. Då ser hon så stolt och glad ut. :-D Så nu kommer vi väl få gå runt med henne tills hon klarar det själv. :-)

Amanda, William och Tilda har skrivit önskelista också. De kommer publiceras så småningom. Just nu har jag inte ork. :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

men kära hjärtat, har du fått penicillin? Hoppas det blir bättre. Själv kan jag numera äta finhackad mat :) alltid något.