söndag 18 juli 2010

storfiskaren!

Pappas stolthet Tilda storfiskaren! 3 abborrar och en sarv har hon och pappa metat upp vid bryggan. Sen bar hon upp dem i håven för att mamma skulle kunna knäppa kort på henne med fiskarna.
Varje fisk blev ordentligt upplyft i "svansen" för att bli fotograferad. Ingen tvekan för att de var slemmiga där heller. :-)
Det var den här som skulle få den stora fångsten sen. :-D
I dag har vi varit och kollat på Jonnas häst. Den var fortfarande mager efter sin sjukdom men om man bortser från den krökta nosen så var den fin. Väldigt fin i färgen. Jag blir såååå sugen på en egen häst. Men det har jag verkligen inte tid med nu. Sen tog vi ett ryck och rensade i bon och slängde en massa saker igen. Vi har blivit riktigt duktiga på att rensa ur nu. :-)
Det blev ingen promenad eller joggingtur i dag alls för jag har en fruktansvärd träningsvärk... :-) I morgon tänkte jag ta en tur och plocka alla smultron som jag såg efter vägkankten. De blir mumsiga att ha i en rulltårta. Kan jag också hitta lite blåbär blir det fullkomligt gudomligt! :-) Tänkte göra en rulltårta med smörkräm och bär. Sen måste vi åka hem och kolla till kaninerna i morgon också.


2 kommentarer:

Anonym sa...

jag kunde inte gå på en vecka när jag tog första joggen. :) stretcha ordentligt och så inte varje dag i början. Ta två dagars vila emellan minst. Sen ska du se, efter 3:e gången eller 4:e så är det inte alls så jobbigt och du kommer orka längre strecka.
Duktig fiskare Tilda!/J

Helena sa...

Haha, så slemmiga de små kan vara:):) Speciellt om de är i Hillingen:)

Ha de så bra!! KRAAAM på dig