fredag 7 maj 2010

sur och tvär, arg och ilsk!

Jag har censurerat det här inlägget. Det var dumt att hänga ut privatlivet på det viset. Förlåt.
Men jag är fortfarande sur och arg!!!

3 kommentarer:

Anna sa...

Oj det där lät inte kul men vissa dagar känner man sig irriterad, det ska gudarna veta!

Här hemma lassar jag över Lilly på Stefan så fort han kommer från jobbet känns det som, men jag behöver få vara för mig själv litegrann annars får resten av familjen inte det lätt kan jag säga:)

Hoppas det ordnar sig så du känner dig lite gladare igen, kram från mig och trevlig helg!

Britt-Marie sa...

Jag läste inlägget innan censuren. Blev kanske lite chockad av det du skrev, men jag förstår om du känner dig låst med så många barn omkring dig som behöver dig. Men även förstår jag din känsla att inte kunna släppa taget med tankarna på de små när du väl får en stund för dig själv.
Du gör allt för dina kära och det räcker långt.
Lita på att de klarar sig en stund själva. Kanske de också behöver det, för att växa i sina roller. Du är så stark, men behöver även egentid för att orka vara den du vill vara för din familj.
Släpp lite på dina egna krav på hur saker och ting ska vara. Jag tror dina krav är nog högre än övriga familjemedlemmars och skulle så inte vara fallet så får de väl hjälpa till med att fixa det som de tycker ska göras.
Man tror gärna att man ska "hinna" så mycket när man bara är hemma men det beror ju på hur den lilla är just för dagen, vissa dagar hinns ingenting.
Skickar lite styrke- och tröste-kramar till dig från mamma

Anonym sa...

ha ha, så gjorde jag en gång. skrev ett låååångt privat inlägg på min dåvarande blogg. Sen fick jag ågren och raderade det. Jag hann inte läsa ditt så jag är lyckligt ovetande! /jenny