söndag 21 februari 2010

Lova 4 veckor


Vart tar tiden vägen?????


Lova är nu 4 veckor gammal. Det är helt otroligt vad fort det går. Alldeles för fort. För även om det är jobbigt så är det ändå speciellt den här första spädbarnstiden. Jag vill inte att hon ska bli stor så fort.
I natt har hon sovit ganska bra igen. Somnade vid 22 i går kväll och vaknade 4.30 i morse, då var hon jätte hungrig. Sen ville hon ha mig som napp, men jag är lite rädd om brösten nu efter förra natten då hon snuttat hela natten, så hon fick inte ligga och snutta på mig. Då tänkte hon inte sova heller så kl 6 fick vi gå upp. Hon låg nöjd i vagnen medan jag åt frukost och kollade på datorn. Ett litet flin lyckades jag fånga när hon låg där i vagnen. Kl 7 gnällde hon lite igen och då la jag henne på mage och så somnade hon. Så jag passade på att krypa isäng igen. Jag fick sova till och från ända till kl 10.30. Så himla skönt. Men det värsta med det är att dagen bara försvinner när man för en gångs skull är lite pigg.
Det var strålande solsken när jag vaknade. Massor med snö har det ramlat ner. Calle hade varit ute och skottat medan jag sov, men hela parkeringen var kvar att skotta. Så vi klädde på småbarnen och gick ut. Lova var inte så samarbetsvillig och tänkte inte ligga tyst i vagnen och sova, så en fick hela tiden ruska på henne. Men nu är hela parkeringen skottad.
Nu har barnen sportlov en hel vecka. Ska bli trevligt med sällskap här hemma. :) Synd att mamma inte kunde komma, hon har köpt en overall som är varmare än fleeceoverallen hon har. Den hade varit bra att ha om vi ska vara ute i snön där jag inte kan ha med vagnen. Men jag får hitta på nått annat istället. Lager på lager kanske också fungerar. :)

2 kommentarer:

Nallebr.. sa...

4 veckor redan??? oj oj va tiden går fort..

Anonym sa...

skickade lovas present i dag. Lät prislappen medvetet sitta kvar så du kan byta om du vill. Kvittot med. Nu har jag suttit här och skrivit i din blogg så Mattias har röjt köket....jag har ju varit upptagen :) Men nu ska jag kila...hejdå! /J