onsdag 31 mars 2010

ojoj

Vad tiden rusar iväg!!

Lova äter mellan 1-2 flaskor utöver amningen varje dag nu. Jag tycker mig se på hennes lår att hon ökat i vikt. Hon bajsar också väldigt mycket. Har fått ta som rutin att bara sätta på omlottbodys och alltid ha en påse med i skötväskan. En balja med vanish står också redo för det blir väldiga fläckar av bajset har jag märkt. Märker ingen skillnad på sovandet hos Lova, hon sover fortfarande hellst inget eller bara korta stunder på dagen och sen ett rejält pass på natten. Det är bara om vi åker bil hon sover på dagen, eller om hon får ligga kvar vid bröstet. Jag trodde hon skulle få in lite mer rutin nu när hon är mättare men så blev det inte. Det kommer väl så småningom. I morse sov hon tex till kl 10, jag vaknade kl 8 och hade ont i brösten. Det vore nästan skönare om hon somnade lite tidigare på kvällen och sen vaknar kl 7 på morgonen istället.

Nu har jag beställt tid hos veterinären igen. Vi ska ta bort Luffsen. Han har fått öroninfektion igen. Det är inte mer än 1½ mån sen jag avslutade förra behandlingen på honom. Tydligen är det omöjligt att få bort det på gamla katter när det blivit kroniskt som det är på honom. Lite synd tycker jag för det är en fin katt. Snällare får man leta efter. Så snart har kattfarmen halverats här hemma. Bara Nicko och Ragnar kvar.
Ragnar ska också till veterinären. Han stinker ur munnen. Katter brukar visst inte lukta viol ur munnen men Ragnar stinker så att man får kväljningar.

1 kommentar:

Anonym sa...

lyllos! Alba vägrar fortfarande flaska! jag testar varje dag