fredag 12 mars 2010

stackars 'Ragnar


Ragnar har hälsat på hos veterinären i dag. Juvelerna skulle bort. Stackarn tyckte inte alls det var kul att behöva duscha också uppe på allt elände när han kom hem. Men han hade ju kissat ner sig så det fanns inget val. Ynklig blev han när pälsen blev våt. :) Det var första gången han duschade och det gick bra när jag använde sugploppen. Då stog han bara i ett hörn och surade medans jag tvättade. Han hade gott kunnat duscha hela han men jag tyckte synd om honom när han var nyopererad så det blev bara de bakersta partierna där han var kissig.
Hade tänkt ha en hemma dag i dag med barnen men i morse tog jag de sista amningsiläggen så det var bara att häva sig iväg och handla ändå. Jag tog Lova i bärsele och Tilda i handen eller kundvagn. Gick ganska bra att göra så, fast jag blev väldigt trött i axlarna och varm. Så klart passade jag på att handla mer saker som fattades här hemma när jag ändå var iväg. Bara tråkiga saker som toa papper och diskmedel och sånt. Dyrt och tråkigt. Godis köpte jag också, det är dyrt och gott. :)

2 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Stackars Ragnar! Inte roligt med veterinärbesök.
Tråkiga men nödvändiga saker. Ibland måste man ju köpa lite dyrt och gott också, annars blir det ju inget fredagsmys.
Kram på er från mamma/mormor

Anna sa...

Skönt att få det gjort med kastreringen, vi har en honkatt som vi skulle ha varit iväg med men hon har hunnit börja löpa och jag har sett en hankatt här nu... oj vad synd:) Ida o jag hoppas på kattungar!
Ha en bra fortsättning på helgen!