tisdag 23 mars 2010

Ragnar smiter ut
HaHa vad jag skrattade i söndags när Ragnar smet ut i tron att det alltid är så där varmt och skönt ute som det var i lördags. Men så var inte fallet! Det var ruskväder ute. Snöade och var kallt och ruggigt. Han smet ut när jag kom in från att ha varit och handlat och eftersom jag visste att Calle skulle komma strax så stängde jag helt enkelt dörren. :-) Gissa om han var snabb in när Calle öppnade sen. :-D


I går morse tror jag att han tog sin premiär tur ut genom kattluckan också. Han kom inrusandes i vår säng kall och blöt med något vilt i blicken. Har inte märkt att han varit ute mer efter det. :-D

Vi var till kyrkis i dag och jag vägde Lova igen. Hela 95 g hade hon gått upp på en vecka. Jag hade hoppats på 80 g så jag blev mer än nöjd. Med tanke på att hon måste ha skitit ur sig säkert 60 g av de 80 g hon gick upp förra veckan så känns det som att det har vänt nu. Hon har ju haft en ökningsperiod och den verkar ha gjort nytta. Hon är också nöjd längre stunder nu även om hon fortfarande i stort sett bor vid bröstet. Men hon kan ligga på en filt under sångstunden på kyrkis utan att vara missnöjd. Så 30-40 min kan det gå mellan amningarna nu. Det känns som jätte lång tid för mig när det varit typ 10 min förrut. Hon har också börjat sova en lite längre stund på dagen, oftast i alla fall.

Tilda blev också glad på kyrkis när det kom två tjejer som är 2 och 5 år som hon kunde leka med. Så roligt för henne. :-)


I går var Calle iväg på kvällen. Då passade vi på att äta kroppkakor som vi tycker är så goda!! Amanda och Tilda hjälpte mig att skala potatisen. Tilda skalade en hel potatis helt själv. Det tyckte jag var bra gjort av henne. Sen njöt vi av de goda kroppkakorna. Till och med Tilda tyckte det var mumsigt, även löken och det stekta fläsket åt hon!

2 kommentarer:

Britt-Marie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna sa...

Gott med kroppkakor:) Jodå mina föräldrar kommer så väl ihåg dig, så jag ska hälsa till dig från dem!