torsdag 4 mars 2010

Lite allmänt

Var på läkarbesök med Lova i går. Hon gick igenom besiktningen. Nu väger hon 4330 gr och är 56 lång. 190 gr hade hon gått upp på en vecka. Men då får hon en flaska ersättning till kvällen.

Efter bvc träffade vi Jenny med barnen på stan och åt lunch. Mycket trevligt. Tilda tyckte det var väldigt jobbigt att gå på stan och bröt ihop med jämna mellanrum. Så en ståbräda behövs nog införskaffas ändå. Jag trodde vi skulle slippa det. Men hon är inte trafiksäker min dotter.

På em kom Olivia och lekte med Tilda. De var så söta! Riktiga kompisar är de. Först blir de osams sen blir de vänner igen. Ser verkligen på Tilda hur viktigt det är för henne att de är sams. Så roligt att se hur de leker med varandra. Nu ser Tildas rum ut som en orkan. Det var inte städat innan och det blev inte bättre. Tror inte att det finns en endaste sak som ligger i sin låda. Blir nog mamma som får städa den här gången gissar jag. :)

I dag har vi varit på kyrkis igen. Lite mindre med folk den här gången men lika roligt för det. Nu efter lunch så ska jag försöka städa lite här hemma. Det dras till på två sekunder här hemma. Förstår inte hur det kan gå till.
Ikväll är det ridning för Tilda igen. Förra veckan var Tilda jätte duktig att lyssna och göra som fröken säger. Så vi får se om det håller i sig till i kväll. :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

har hon spelat nån vacker my little pony melodi för er då?? :) /J

Marika sa...

hon spelar och spelar och spelar.... :)