söndag 7 mars 2010

äntligen kalas


I går blev det äntligen kalas för Amanda och William. Maj, Folke (min farmor och farfar), mamma och hennes Kalle var här. Jätte trevligt. Så kul att Folke följde med. Han börjar verkligen bli gammal nu. Solen sken så vi tog en promenad i solskenet på em. Mormor fick dra Lova i vagnen. :) Hon verkligen vägrade sova när vi hade främmande. Borde inte vara så stor skillnad tycker jag med vår bullriga familj, men hon kom inte till ro. Vid 20 fick hon en flaska och då blev hon nöjd och kunde ligga och titta en stund. Ögonen gick i kors på henne när hon åt så jag var säker på att hon skulle somna, men icke!! Men sen somnade hon kl 22. Annars brukar hon inte sova natt förrän 23-24. Och trött var hon allt för hon vaknade inte förrän 7 i morse. Jätteskönt!!! 9 timmar i sträck är nytt rekord. Sen var hon vaken en stund och somnade om runt 10 och sov 3 timmar till i sträck.

Jag gick en promenad i dag med. Lova i vagn och Tilda och Wille på bobben bakom Laban. 2 km gick vi. Det är vad jag klarar av att gå om jag ska lyssna på min kropp. Ska försöka ta en promenad nu varje dag det är ok väder för att träna benen lite. Behöver komma igång i kroppen igen. Vet inte hur jag ska lösa det när snön försvunnit från vägarna. Skulle vilja ha en skrinda till Laban att dra Tilda i.

Tvättmaskinen har gått varm i dag igen. Det är ändå tur att vi har en stor maskin som slukar mycket tvätt i taget.

Tulpanerna fick jag av Maj i går. Så otroligt fina färger ihop. Pryder sin plats i köket. :)

3 kommentarer:

Nallebr.. sa...

visst är det skönt när man får komma ut på en promenad en stund..i går luktade det till och med vår här trots alla drivor med snö:)men våren är nog på G tror du inte:)

Anonym sa...

följ med på mamma gympa på friskis!! Jag tror Tilda kan va med också, det finns lekrum och film tror jag. torsdagar. Häng med och pröva en gång i alla fall, då får du träna upp dina ben./J

Marika sa...

Men ursh Jenny, nu svär du i Guds kyrka! Verkar väldigt jobbigt. :)