onsdag 16 december 2009

äntligen pulkaåkning i riktig snö

I går var vi på öppethus till amandas skola. De redovisade lite skolarbeten och sen fick vi se på talangjakten. Tilda träffade sin älskade Atoria (Victoria) där så hon var helnöjd. Jätte kul att se henne titta på uppträdandet och klappa händerna entusiastiskt också. Vilken inlevelse!
Amanda den fegisen ville inte redovisa nått och var heller inte med på talangjaktern. När klockan började närma sig 20.00 var Tilda helt slut så då smet vi hem.

I dag hann jag med ett besök till kiropraktorn också. Hon hittade en kota som satt fel och sen hade jag nått fel i nacken också. Så det är inte konstigt att jag har ont i ryggen. Hon hade en lite bultgrej som hon knackade rätt kotorna med. Nu känner jag mig lite mörbultad måste jag erkänna. Hon hade nån slags tejp också som hon tejpade mig med. Riktigt vad det skulle vara bra för vet jag inte men det ingick i priset så jag provar tacksamt. Jag ska tillbaka dit på måndag igen. Dyrt men förmodligen behövande.

I em har vi varit på dropin fika på dagis. Hela skaran strömmade vi in där. Tyvärr var det ett barn som drabbats av magsjuka som låg och väntade på förälder. Så det var lite stressande för de stackars fröknarna. Tilda brydde sig inte så värst om att vi var där för att fika med henne, men det var trevligt ändå.

När vi kom hem från dagis ville Tilda åka pulka så det gjorde hon. I slänten vid huset finns det både lyse och en lagom lång backe där hon kan åka själv. Amanda och William åkte några gånger de med.

Och nu har även barnmorskan ringt. Så på måndag morgon ska jag på ultraljud för att kolla hur bebisen ligger. Spännande att få se den så stor. :)

2 kommentarer:

Nallebr.. sa...

skönt med lite knakande av ryggen.. skulle också behöva det!! jaa visst är det härligt med snö.. har sprungit väran väg fram och tillbaka i dag med 2 glada barn:)

Nallebr.. sa...

på pulkan satt de allstå:) de glada barnen:)