tisdag 29 mars 2011

Hjälp!

Vad tiden rusar iväg!!!!
I helgen var syrran här på besök. Skoj, skoj!!! :-) Vi var också iväg på fest, jag och mannen. :-) Det var länge sedan vi var iväg på något tillsammans där jag inte var chaufför. Riktigt skoj!
Ja, sen blev ju Lova förkyld igen. Ursh så hon låter i lungorna nu! :-( Riktig rosselhosta. Så Tilda har fått vara hemma från dagis i går och i dag. I morgon ska hon få gå på dagis igen. Hon behöver ju det. Lova är kanske något bättre idag. Har iaf sovit längre stunder i sträck istället för att bara gnälla och och vara hängig. Febern har gått ner. Men pigg är hon då rakt inte. Pluttan. Jag trodde Tilda skulle komma strax efter, men det verkar som att hon kommer klara sig. Skönt.

Från nästa vecka blir det ändrade tider på dagis också. Då kommer Tilda gå ons och tors 7.30-15 istället för 3 dagar som i dag. Anledningen är att Lova behöver få sova klart om dagarna och att det tar sån tid bara att lämna och hämta när jag skjutsar fram och tillbaka. Så nu ska pappa eller Amanda lämna Tilda på dagis innan skolan börjar. Så får Lova slippa åka bil en gång mindre dagisdagarna också. Det kommer bli jätte bra. Nackdelen är för Wille och Amanda som inte komemr hem halv 2 mån och tis när de slutar tidigt. Men Wille ska få vara kvar i skolan och göra sina läxor och Amanda får klara sig själv. :-) Hon kan ju alltid följa med en kompis hem. Calle hämtar ju snällt upp dem när han åker från jobbet om de ber. :-)
Dessutom är det bara 8 veckor kvar nu tror jag att jag räknade ut. Sen är det SOMMARLOV!!!! Ah, så skönt det ska bli! Alla ungar hemma om dagarna och inget dagis. :-) Vi hoppas på en varm och solig sommar.

Så har jag fått en ny läsare också. :-) Välkommen hit Malin. :-D
För att svara på din fråga så har jag ingen OL. Jag fick en Pfaff expression 4.0 av min snälla sambo och mamma i födelsedagspresent i höstas. Den är gudomlig att sy på. Det är sååååå roligt! :-)
Det enda jag önskar utöver den är en coverlock. Men det går bra utan också. :-) Men pfaff har en coverlock som jag är väldigt sugen på.
Kanske ditt intresse även innefattar handarbete? I sånna fall kanske du vill komma på syjunta senare om vi kommer igång igen. Det är jag och en tjej till som syjuntat lite tidigare. Tänker mig att jag ska dra igång det igen i höst när jag bor i samhället igen. Det är så låååång ut hit till gäddviken. Och trångt. :-)
Kul att du kikade in här iaf. :-)

1 kommentar:

Malin sa...

Åh jag hakar gärna på er syjunta, får väl lära mig virka tills dess då ;)
Långt till Gäddviken är det väl inte, men lite jobbigt om man inte har tillgång till bil förstås.

Du får ha lite syjunta med Gun när de flyttar ut igen om nån månad.