lördag 9 oktober 2010

inköp

Vi åkte lite oplanerat till Marieberg i dag och shoppade en ny vinter jacka till mig. Jag har haft en jacka utan dragkedja i två vintrar nu. :-) Förra vintern var jag ju så rund om magen så då kunde jag inte köpa nån jacka. Och i våras när jag kollade på rean så hittade jag ingen fin heller. Men nu har jag hittat en. Jag tror den kommer vara varm och skön i vinter. :-) Jag har hört ryktas om att denna vinter kommer bli lika kall som den förra... *brrr*
Lika oplanerat lånade vi hem en matta som vi ska ha under soffbordet också. För första gången i världshistorien så var både jag, Calle och Amanda överrens direkt om en matta så då slog vi till. :-) Det har aldrig hänt förr. Wille har ju aldrig någon åsikt om sånna saker och inte Tilda och Lova heller. :-p Det var ju dessutom så att just den mattan var utgående så den skulle vi få ett bra pris på. Det gör ju inget heller.
Tilda fjäskade till sig en rund matta som var på rea. En röd och rosa med hjärtan på. Den var så vacker. :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag vill också ha mattor! Både till oss och barnen, alla 4 barn! Men vår prioritering omfattar tydligen inte mattor....Amos och Albas matta är så ful, men Mattias tycker det är praktisk med vägar mm. Hur många barn leker egentligen på de där skitmattorna??? Jag vill ha en grön ullig.