torsdag 26 november 2009

Har ont i magen i dag igen. Calle säger att det är så för att han ska sova borta i natt. :) Mår lite sådär rent allmänt i dag. Konstigt hur det kan pendla från ena dagen till den andra. Jag hoppas att jag kan sova i natt fast Calle inte är hemma. Skulle verkligen behöva en hel natts sömn.

Vi köpte hem lite grötris i dag så nu står gröten på spisen och puttrar. Hoppas det så småningom ska bli färdigt. Vi får passa på när Calle inte är hemma eftersom han inte äter gröt. Tomtegröt var det så länge sedan som jag åt nu så jag är jätte sugen på det.

I dag sa min vikarie upp sig från jobbet. Så nu får jag jobba ett tag igen. Och försöka lära upp någon annan, tur att det ändå är ett tag kvar tills bebben kommer så det finns lite tid kvar. Nästa vecka blir väldigt fullbokad nu.
På måndag får jag försöka uppdatera mig på jobbet igen. På tisdag tar jag över jobbet igen. På onsdag ska jag till specialistmödravården och få veta hur förlossningen blir. På em ska jag till vanliga barnmorskan igen. På torsdag blir det jobb antar jag. Fredag ska vi på julbord. Lördag ska vi på glöggafton hos en kompis. På söndag kommer jag vara helt slut! :)

I dag har jag och Calle varit en snabb sväng till marieberg för att lösa julklappsfrågan. Tilda fick en barndator och sen ska jag beställa pärlor och pärlplattor till henne. Vi beslöt oss för vad Amanda och William ska få också men det kan jag inte skriva ut här för då kan de läsa sig till det. Det enda som inte är helt klart är nissepaketen. Jo, Amandas men inte Tildas och Willes. Men det löser sig nog. Jag hoppas att mamma kommer i helgen som hon sa att hon kanske skulle. Då ska vi gå och kolla lite hon och jag på lördag. Förmodligen tillsammans med resten av Örebros befolkning. :)

I helgen ska vi baka pepparkakor också. :) Det blir skoj! Jag ska nog börja garnera pepparkakshuset till dagis redan i kväll tror jag. Det tar ju en stund att göra det och det behöver torka. Egentligen skulle de haft huset redan i morgon eftersom det är första advent på söndag. Eller???? Men det hinns inte. Så de får huset på måndag istället. Behöver leta fram julstjärnor och sånt i helgen också. Kanske sätta upp julgardiner också. Men inte stressa! Jag ska ta det i min takt så det inte blir måsten!!!!

Inga kommentarer: