tisdag 3 maj 2011

problemlösning

Jag hade ett problem som jag tog upp med mina syvänner på facebooks grupp "vi sytokiga". Problemet var att Lova alltid tar av sig strumporna och sparkar av sig filten när hon ska sova. Även om jag sätter fast filten så trär hon upp fötterna över kanten. Hon blir därför iskall när hon sover.
Jag diskuterade detta med mina syvänner och förslag på en sovpåse kom upp. Så en sån blev det. Med hål för selet. Jag sydde det i en fleece som mamma köpte till mig när Lova var pytteliten. Det var tänkt som golvfilt åt henne. Men jag tyckte det var för fint så Lova har haft det som en vanlig filt bara. Men nu satte jag saxen i det. :-) Det blev en liten bit kvar som hon kan ha som filt också. :-)

 Så här ser det ut in action så att säga. Behöver jag säga att modellen var något osamarbetsvillig. :-)
Men nu ska det väl till om hon lyckas ta av sig strumporna. :-D

Jag har äntligen sytt klart Amandas leggings också. De har tagit tid att göra!!! Phu! Nu sist väntade jag på en resår som skulle passa. Men nu är de färdiga. Är väl sådär nöjd med resultatet. Men efter mycket provande och ändrande hit och dit så ska de väl sitta bra iaf. Annars blir jag tokig! :-)
Det visar sig väl i kväll för elaka jag har tvingat henne att vara hemma i kväll. Så då kan hon prova. Men visst är jag taskig!? Hon var borta fre till sön, hemma sön till tis, och nu ville hon sova borta (men det fick hon inte) ons och tors är hon i stallet till sovdax, fre ska hon sova hos en kompis. Och jag har ingen större förhoppning om att hon kommer vara hemma den här helgen heller. :-D Så nog kunde hon då bjuda på att vara hemma i kväll med. :-)

Inga kommentarer: