söndag 9 januari 2011

finfrämmande, flytt och tänder

Vi har haft finfrämmande här hemma. Snälla mamma har varit här några dagar och tagit hand om ligisterna medan Calle och jag roat oss med flytten.
TACK! Snälla mamma!!!! :-)

Stackars mamma har fått sova i samma rum som Tilda och Lova. Tilda som morrar hela nätterna och Lova som vaknar och skriker med jämna mellanrum. Men nu har hon farit hem igen. Trots slaskiga vägar tog hon sig hem. Hon lyckades efterlämna sig ett par lila vantar till Tilda och ett par raggisar till Amanda. En beställning från Wille fick hon med sig hem. :-) Det är en himla tur att hon har oss så hon har något att sticka. ;-)

Flyttandet börjar närma sig ett slut nu. Lillstugan är tömd. Det finns lite saker i tvättstugan kvar som ska till Depån. Lite blommor ska få flytta hit till sommarstugan. Det står lite saker i ett hörn i garaget, och nån kartong på kontoret. Men det är inte mycket kvar alls nu. Lite småplock. Sen ska uthus och sånt rengöras också. Själva flyttstädandet ska vi få hjälp med som tur är.

Lova har fått sin andra framtand i överkäken också. Nu ser hon så lustig ut med två vita streck i överkäken. :-)

I morgon är det dags för skola och dagis igen. Då börjar vardagen med storm. Läxor, ridskola, tidiga mornar... Jag ser inte alls fram emot de tidiga mornarna... Nåja det är ju iaf bara 3 dagar av 4 som vi ska iväg. :-)

Inga kommentarer: