onsdag 1 juni 2011

Lova och Tilda

Snorig och eländig! Det är Lova. 3 kindtänder är på G i olika stadier. Skönt visserligen att det kommer tänder nu äntligen så hon kan börja tugga på saker. :-) Men det känns lite grymt att få 3 kindtänder samtidigt.
Åh, så arg och envis den lilla damen är!  Är så bestämd med hur det ska vara och blir så arg och frustrerad när det inte funkar som hon vill.
I morse ropade hon Bappa första gången. Hon blev jätte ledsen när pappa gick och ropade efter honom. Sen har hon sagt Bappa hela dagen. Så nu får alla byta namn från Mamma till Bappa. :-) Fast det lät som hon sa Tilda när jag ropade på Tilda i kväll. Så kanske det lossnar med språket snart.

Tilda är också snorig i dag. Och lycklig! :-) Hon hade sin första "torra" blöja här om dagen. Hon ansåg att den var torr, men det var den inte. Men den var definitivt inte så full som den brukar. Så lyckligt ringde hon till pappa och berättade och påminde om att hon skulle få en present när hon klarade första torra natten. Så i dag åkte mamma, pappa och Tilda till stora leksaksaffären och letade efter den rätta presenten. Oj, vad hon ville ha mycket. :-D Men tillslut valde hon ändå en fluffig rosa hund som gick i koppel och skällde. Hon döpte henne till Charlie och satt och klappade kärleksfullt på henne hela vägen hem. Sötnos.

Inga kommentarer: