torsdag 29 april 2010

ljuvliga unge!

Lova har i dag skrattat ljudligt för första gången. Det har varit på g ett tag men inte riktigt släppts loss men i dag kom det! Underbara unge så söt hon är!!!!!

Vi har varit till tandläkaren med Wille idag. Tänderna vi väntar på har fortfarande inte kommit upp så det blev ny tid om 1½ år igen. Sega tänder det där. Men annars såg det bra ut just nu tyckte hon. De var så snälla att de kollade på Tildas tänder också fast hon inte hade nån tid. Hon krashade i går på stenplattorna och tog emot sig med överläppen. Men det såg bra ut lite skrapsår bara. Det var skönt.

I em ska jag till kiropraktorn. Ska bli så skönt att kunna andas igen utan att det gör ont. Är så trött på denna rygg som bara krånglar. Är trött på hela min kropp som krånglar! Men det kanske är sånt man får ta när man burit 4 barn vad vet jag? Jobbigt är det iaf att inte må 100 nån gång.

Gulle gose älskade Ragnar är så härlig. Nu när det händer nån gång att jag sitter ner utan att ha Lova i knät så kommer han smygandes. Då ska han ligga i knät och spinna. Men han hårar nått förskräcklig just nu. Jag som aldrig varit känslig för hår tycker det är jobbigt med allt hår överallt hur mycket jag än städar. Men det går väl över snart hoppas jag. Han är mycket bättre i munnen nu efter behandlingen. Nu kan han öppna munnen utan att vi får kväljningar. :-)

1 kommentar:

Anna sa...

Det vore ju jättekul om vi kunde ses framöver. Då kanske vi kan få ner Linda N med sin lilla bebis oxå. Ha en trevlig valborg! Kram