lördag 2 januari 2010

främmande

I dag har vi haft främmande här hemma. Det var Calles barndomskompis med familj som kom hit. Tilda fick leka lite och vi fick fika lite.
Amanda och jag bakade tillbesöket. Det blev yngves klibbtopp och chokladmuffins. Så fick vi prova silikonmuffinsformarna som vi fick av mamma vid jul. De var ju jätte smidiga. Jag smörade dem bara så ramlade muffinsarna ur formen sen.
Eftersom det är Svea dagen i dag så hade sveas konditori semlor till försäljning så det hade besökarna med sig. Mums vad gott det var med semla så här runt nyår.

Vi har slängt ut granen i dag också. Amanda lyckades välta granen och då tyckte jag inte det var någon mening att sätta upp några kulor igen. Vi vattnar ju inte vår gran så den barrar ju lite. :) Så nu har den åkt ut.

Har varit jätte trött i dag. Slumrade en stund på kvällen medan Calle gjorde kvällsmaten. Det var skönt. Har så himlans ont i huvudet i dag. Men ingen skillnad på sammandragningarna. De kommer och går lite som de vill.

3 kommentarer:

Helena sa...

Lycka till nu med förlossning o allt, även om det skulle dröja eller gå fort... Stora kramar från oss här i Tillberga

Anonym sa...

men gud så gott med semlor!! Det blir det genast bakning av när bebisen anlänt och vi kommit hem....ja mannen får göra största jobbet så klart :)
Jag är så less på detta nu men har kapitulerat och inser att jag får vanka ett tag till. Jag jobbar med min acceptans :)

Här får du länkt till en blogg jag följer, det är en gammal granne till mig en mamma med tre barn som för 3 år sedan tror jag det var fick diagnosen ALS. Hennes yngsta går i Moas klass och har gått dagis i hop mm. Jag tror du skulle gilla den bloggen. Den är helt ok att sprida så mkt man vill men inte till barn, det är hennes krav.

Hörs snart igen!! /J

http://harpasione.blogg.se

Anna sa...

Hmm ingen uppdatering, är bebben på gång måntro? Lycka till i sådana fall! Kramar från Anna