onsdag 22 december 2010

skit piss och vademecum!!!!!!!

Just nu rullar det på ganska trögt måste jag säga!
I går mådde Lova piss. Hon gnällde konstant hela dagen så länge jag inte bar runt på henne. Ingenting dög. Och jag hade jätte ont i ryggen så jag kunde inte bära på henne hela tiden. Hon hade förmodligen ont i magen. 
Hon har inte bajsat på 3 dagar men igår kom det. Först bajsade hon 4 blöjor med hårt bajs och då när hon tryckte på så kräktes hon. Inte så mycket men tillräckligt för att bytas på. När proppen var borta så kom det löst bajs. 

I mängd!!!! 

Duscha och bada! Byta kläder. 
Efter några omgångar bajsblöjor till så ska hon få alvedon av mig. Vilken hon kräks upp fullständigt på hela fällen och hela sig. 
Duscha och bada igen.

Men hon sover hela natten utan ett ljud. 
Klockan tidigt som fan vaknar Tilda och har jätte ont i magen. 
Hon gråter och klagar. 
Calle sätter henne på toaletten. 
Såklart vaknar Lova också av kaoset. Lika gnällig som igår. Och jag får absolut inte sätta ner henne. Tilda gråter från badrummet och vill inte vara själv. 
Lova gnäller och vill ha välling. 

INGET VATTEN!!!!!

Det finns inget vatten! Som tur är har jag en färdig tetra med välling till Lova som hon får. Jag sätter mig på toagolvet hos Tilda medan Lova äter vällingen och Calle försöker reda ut vad som är fel.


Sen lugnar det sig lite. Tilda får en ny blöja och vill gå och lägga sig. Lova gnäller inte så länge jag bär på henne. Vi äter lite frukost och Calle hissar ner en värmefläkt i brunnen för att se om det har frusit och går att tina.
Tilda går och lägger sig igen och somnar om. Lova ligger i vagnen och sover.
Det är kallt. Jag behöver gå på dass. Vi har inget vatten....

 

1 kommentar:

Anonym sa...

usch då, men du får väl ta en blöja du med då ;) Närå, låter inte alls kul. Ni får väl komma hit i värsta fall/J