fredag 17 december 2010

Kräksjuka

Min lilla älskling har blivit sjuk. :-(
Efter att ha lekt glatt hela dagen med sin bästis Olivia och inte visat några som hellst tecken på att vara dålig så kräks hon plötsligt. Rakt över badkaret och på golvet så det stänkte. Urk! Men sen var hon pigg igen och lekte glatt i badkaret och var inte ett dugg sjuk.

Men sen kom det. Sen kräktes hon minst en gång i halvtimman i 5 timmar innan hon slutligen somnade på en madrass i vardagsrummet bredvid mig. Hon kan ju inte ligga i samma rum som Lova om hon vaknar hela tiden. Då blir det ju liksom dubbelt jobb. Hon har vaknat en sväng och kräkits och gråtit för hon har så ont i magen. Det gör mig så ont att hon har så ont och mår så dåligt. :-( Men nu sover hon igen. Jag ska snart krypa ner bredvid henne på madrassen och försöka få lite sömn jag med. Jag hoppas verkligen att hon får sova nu till i morgonbitti. Pluttan.

Så här sjuk har ingen av mina barn någonsin varit av magsjuka förut. Jag antar att vi varit väl förskonade från eländet.

2 kommentarer:

Linda sa...

Stackars Tilda. Magsjuk är mardrömmen. Vi kommer gärna och hälsar på när ni är bättre och när vi har fått våran bil att starta..

Vet precis hur jobbigt det kan vara med modem. Hade/har ett från tre som fungerade som det skulle ett tag men sen började det strula.. (de hade bytt programvara eller ngt sånt, behövde uppgraderas) MEN, den nya fungerade sämre på mac som jag har vilket de berättade för mig.. men jag kunde inte få bli av med bindningstiden. Nu i feb slutar jag betala 300 i mån till dom, 1800 för ingenting. Hatar 3 och struligt internet!!

=)

Anonym sa...

fy, stackars liten. En klen tröst kan ju vara att det inte brukar stanna kvar mer än något dygn så hon är säkert snart återställd, dessvärre för er andra, för helskotta, sprita allt du kan sprita svälj en burk vitpeppar korn, tvätta allt som går och tvätta, så ingen ligger och tokspyr på julafton!! Alla mina 3 har varit så där dåliga, Alba bara en gång, Amos ett par gånger och moa flera gånger. Värst var i grekland när hon var så där sjuk. Usch! Men som sagt,det brukar fort gå över!