lördag 2 juni 2012

The end

Den 4 Juli. The end of the pain!
Nedräkningen går sakta. Närmare bestämt en dag i taget. Kunde det inte gå 2 dagar i taget nu en stund?? Skulle vara väldigt skönt. Då skulle det nämligen gå lite fortare frammåt de här veckorna som är kvar.
Jag mår inte bättre. De tror att det är mitt låga blodtryck som spökar. 90/65 hade jag när jag var på spec mvc förra gången. Fick åka in en gång till för jag var helt borta i huvudet. Men alla värden ser bra ut förutom blodtrycket.
De gör inget åt blodtrycket alls.
På tisdag är jag 33 fulla veckor. Då ska jag till spec mvc igen på snittsamtal eftersom det blev annat som kom ivägen förra gången. Då ska jag fråga mer om det här med blodtrycket. Tycker ändå att det är lite konstigt. Jag blir ju inte yr och så när jag reser mig upp, utan det kommer mer som anfall och det kan vara närsom, även när jag suttit ner under en längre period. Men om jag rör mig så är det givet. Då tar det flera timmar att återhämta sig igen. Så skitdrygt att inte orka göra något. Dagarna blir ju så mycket längre då... :-(

Samtidigt vill jag inte att bebisen ska behöva komma ut för tidigt heller. Vill inte att hon ska få några komplikationer för att jag är klen och inte orkar stå ut. Men när det är som värst så tänker jag att de får ta ut henne nästa sekund. Då vill jag inte mer. :-(

Nåja, nog om gnällandet...
Jag har iaf lagt in hennes kläder i garderoben nu. Har 4 ombyten i 44/46. Velar så om jag behöver fler ombyten i den storleken eller om jag klarar mig med de. Hade tänkt sy ett set till i den storleken i ett tyg som jag väntat på. Jag hoppas att jag kan uppbåda så mycket kraft att det kan bli en till body i det giraff tyget. Ska nog bara göra en body då tror jag.
Sen skulle jag nog behöva göra någon kortärmad body i 50 också. Har bara långärmade just nu. Och 3 sommarbodysar förståss. Men blir det varmt så går de snart åt. Så finns det någon kraft över till det så ska jag göra kortärmade bodysar.
Sen har jag klänningar som redan är utklippta till Tilda och Lova som jag skulle behöva sy ihop. De tar ju inte mer än en timme var om jag är pigg och som vanligt. Men nu tar de en eller två dagar att få ihop en sån klänning. Lova klarar sig med kläder som det är nu, men Tilda behöver lite mer. Hon har vuxit ur nästan alla sina byxor och behöver fler sånna. Hade tänkt att göra matchande leggings till klänningarna så går kläderna att ha oavsätt väder på sommaren. Bara med eller utan byxor liksom.

Har forfarande inte fixat strumporna. Har fått veta att det finns nu att köpa igen, men jag vågar inte ge mig iväg ensam och köpa. Vågar inte åka så långt i bilen själv. Har ju några strumpor kvar så de får väl räcka till en början. Sen får jag åka iväg och handla när hon väl är ute och jag fått tillbaka min kropp igen :-)

Det är så svårt att veta hur stor hon kommer vara när hon kommer i v 37+2.  Tror att hon kommer vara ganska kort iaf för det har alla mina barn varit. Mellan 45-47 cm lång. Men vikten är ju jätte svår att gissa sig till. Mina sista barn har varit ganska runda ändå för sin längd. Gissar runt 3 kg iaf.
Och sen är ju frågan hur snabbt hon växer när hon väl kommit ut. Om hon rusar iväg på längden så behövs ju inte så mycket småkläder. Ja det är svårt att planera. Känns ju ännu viktigare att försöka gissa rätt nu när jag ändå inte orkar sy så mycket, så jag vill inte sy "fel" och onödiga kläder.

Hm, jag tror jag längtar lite efter symaskinen :-D Det är ett väldigt fokus på just det :-D

Rent allmänt så blåser det väldigt mycket i dag. Storm. Vi har filmhelg. Har hunnit avverka två barnfilmer och nu har jag slängt ut Tilda och Wille för att skaffa sig lite syre. :-D Det piggar ju inte direkt upp att glo på tv :-)

Själv har jag tagit med mig garner till sommarstugan så jag kan virka en till grytlapp till Calle. Han vill ha en lång grytlapp, likadan som jag gjort tidigare fast lite längre ändå. Det är en bra sysselsättning i fotöljen :-) Måste bara lura ut vad jag ska göra för motiv på den. Den förra är det hjärtan på. Funderar på en stor blomma kanske?

Inga kommentarer: