torsdag 7 juli 2011

uppdatering

Jag försökte mig på att blogga om vår minisemester då jag campade med mina barn med goda vänner. MEn då hängde sig allihopa så då tappade jag lusten helt.

Men vi var iaf och campade i helgen. Det var jätte kul. Fast Lova sov väldigt dåligt första natten så jag var väääääldigt trött. :-) Men vi hade kanon varmt och barnen badade i havet och njöt av semestern. Det kommer lite bilder sen när jag har en bra "mobilt bredband" dag. ;-)

Nu är det inte alls långt kvar tills vi får huset. I morgon får vi nyckarna och det är vårt. :-D I går var jag där och städbesiktigade. Oj, vad det kliar i fingrarna att få flytta in där. :-) Kommer bli jobbigt att vara duktig och renovera färdigt det vi tänkt renovera innan vi tar dit några saker. En akut sak vi måste lösa är grindar till trappen. Annars blir det ohållbart att ens vara där och renovera.

Hoppas få kolla på lite tapeter i morgon och planera lite för hur vi ska ha det. Vi ska inte göra så mycket ändå. Måla taket på övervåningen. Tapetsera och måla väggar på övervåningen och göra badrummet nere. Sen vill jag göra hallarna nere och även vardagsrummet, men vi får se hur långt orken räcker.
Vi måste sätta in ny tvättmaskin och torktumlare också. Det fanns ingen torktumlare alls och det kan vi inte leva utan med 4 barn som byter kläder stup i kvarten. :-)

Så vi har lite att pyssla med här framöver. Och dessutom har jag hela huvudet fullt med saker jag vill sy så jag vill hellst bo vid symaskinen. :-) MEn det blir väl tid för det med.

1 kommentar:

Anonym sa...

funderade på det, var ska symaskinen stå? /J