söndag 11 mars 2012

Mycket

I går kollade vi på melodifestivalen. Tilda har ju fått vara uppe och kollat på det med oss vilket hon uppskattat massor. Det har varit med varierande status på Tilda dessa kvällar. :-D Sockerkick pls sen timme tror jag att alla som någon gång varit föräldrar åt en 5 åring kan räkna ut hur det blir. Myror i brallan och en del omkullvält. :-) Tilda har uppskattat det faktum att Lova fått gå och sova innan henne och hon har fått vara uppe. Hon har konspiratoriskt blinkat åt oss och låtsas att hon också ska gå och sova för att inte göra Lova avundsjuk. :-)

Det var en ganska bra final ändå i går. En del urkassa låtar och en del riktigt bra och några tråkiga där emellan. Men vissa år har det ju inte ens funnits några bra att hålla på i soffan.
Jag älskade ju Lisa Miskowsi (stavning??) men det verkade jag vara ganska ensam om :-D Blev ärligt förvånad över att hon fick minst röster av alla av svenskarna!! Jag bara älskar den låten ju!
Lite mindre förvånade var Torstens få poäng från de andra länderna. Det visar ju bara på att de poäng han fick av Sverige, vilket är helt sjukt, inte hade så mycket med låten eller kvaliten på sången att göra. Han  KAN ju inte sjunga!! Att han fick tredje mest röster och Lisa fick minst röster är för mig helt obegripligt!!
Nåja, jag är nöjd att han inte vann iaf.
Jag tyckte faktiskt att Loreen var den näst bästa låten så jag är nöjd över det resultatet också. Danny tyckte jag bara fick poäng för att han är just han även om han var betydligt bättre än Torsten iaf.

Tilda hade en skön kommentar om Ranelids låt också. Vi satt och kommenterade hur dåligt det var när hon säger: Den här låten är så bra så min rumpa dansar. :-D

Idag har jag varit på barnloppis och sålt lite mössor. :-) Fyndade lite själv också. En rutchkana åt Lova som är lite lägre än den Tilda har. En bärstol och en baddräkt åt Lova. Jag hoppas att hon kan ha den till sommaren. Annars ska jag rita av den och sy en egen. Det var en heldräkt med trekvartsärm och ben. Bra till min bleka lilla tjej. :-) Rutchkanan blev väldigt populär också kan jag lova. :-)

Den här helgen blev väldigt kort och konstig. I går var vi på bio. Jag, Lova och Tilda var på knattebio och kollade på ALfons Åberg och Amanda och William kollade på mästerkatten i 3D. Efter det åkte vi till sommarstugan eftersom de lovat finväder. Så hela lördagen bara försvann. Vi brukar ju inte åka ut dit på lördagsem, så det blev jätte konstigt.  Sen blev det inte bättre av att jag försvann hela dagen i dag också och kom hem kl 16 på kvällen. Så jag känner mig inte alls redo för att jobba i morgon. :-) Tycker att det ska vara mer helg först. :-)
Kanske Lova löser det åt mig... Hon var väldigt seg att få liv i efter middagssömnen idag. Hon brukar inte få sova middag men hon hade varit så trött. Och hon brukar definitivt inte somna om i famnen när vi tagit upp henne... Men nu leker hon för fullt med rutchkanan så jag vet inte. Vi får väl avvakta och se hur det blir i morgon. Jag vabbade ju ingenting på hela förra veckan så det är väl dags nu igen. ;-)

Inga kommentarer: