söndag 21 augusti 2011

Lördag

Flyttandet fortsätter. I dag hämtade vi skötbordet och tvn från sommarstugan. Ja och en del småsaker och kläder också. Nu är det bara en vända kvar därifrån. Fick hem min fina symaskin också. <3.
När vi lastat ur alla sakerna for vi till ikea för att köpa en tvmöbel. Det var ett svårare val än vi trott. Men tillslut bestämde vi oss iaf. På vägen tillbaka hämtade vi en iläggsskiva till köksbordet på kontoret. Vi fick också med barnens skrivbordsstolar och en hylla åt Amanda. Sen blev det en sväng till maxi också. Och en snabb tur till skogen för att kontrollera de svarta trumpetsvamparna. En hel del kantareller och lite annan svamp fick följa med hem. Det är inte riktigt lika hysteriskt mycket svart trumpetsvamp i år som det var förra året. Men nått ska vi nog kunna skrapa ihop.
Hittde några gul trumpetsvamp (tror jag de heter) de är så vackra. Sånna ska jag plocka många av i år bara för att de blir så fina torkde.
När vi väl var hemma så var det sen em och jag började montera tvmöbeln. Hela kvällen tog det. Pust! Inte ens jag tyckte det var skoj då. Men vi fick upp och igång tvn lagom till kl 23 på kvällen.

Inga kommentarer: